dimarts, 20 d’octubre del 2009

Seminari 20 d'octubre

Avui a la classe de seminari l'hem començat amb el conte de "la rateta presumida".

Ens l'ha explicat la Maria Rodríguez. Tot seguit hem aportat que ens ha semblat el conte, que ens ha agradat i que pes pot millorar.

També hem estat comentant el llibre de "Vida quotidiana", el qual avui havíem d'entregar el treball. En aquest treball havíem d'explicar dos dels 28 assajos, els que més ens han agradat, sorprès, hem entès millor, etc. I avui hem dit cadascú quins capítols hem escollit, i perquè, i explicar-los breument per fer memòria. En alguns capítols hem coincidit bastant, com per exemple "La classe i la cuina", on ens explica la reacció i algunes preguntes dels nens a les mares després de la mort d'un familiar o conegut, en aquest exactament la pregunta d'un dels nens és:"Mare, quan l'avia va morir, tu li vas tancar els ulls?".


Opinió:
El conte m'ha agradat molt, feia molt que no el sentia. La Maria ha utilitzat moltes frases fetes i ha sigut més amè encara el conte. Encara que a tots ens ha sobtat el seu final, fins i tot a la Reina. Resulta ser que en el conte de la Maria el gat era vegetaria!!!

Frases:

- "No vull que em tanquin els ulls quan em mori. Si ho fan... com podré trobar l'àvia?"
- "En això consisteix també l'educació, a escoltar els nens i deixar-se endur pels encantas dels seus dubtes"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada