dimarts, 22 de desembre del 2009

Activitat amb el JClic.

Avui a classe de TIC hem estat treballant amb al web zonaClic. És un servei del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguin compartir els materials didàctics creats amb el programa, com bé se'ns especifica a al web.
Està format per un programari lliure,el JClic Author, amb el què hem realitzat aquesta pràctica.

PASSOS A SEGUIR:
Primer de tot ens hem de descargar el programa JClic a l'ordinador.
Un cop descarregat, obrirem el programa Jclic Author, amb el que posteriorment crearem el projecte.
Un cop obert el programa, cliquem "Archivo", "Nuevo proyecto", on introduirem el nom que li volem donar al projecte, que se'ns demana a la finestra que se'ns obra momentàniament.
Després, clicarem a la pestanya "mediateca", on clicarem l'icone "añadir una imagen o objeto multimèdia a la mediateca", que serà amb el que treballarem per poder crear aquest projecte.
Un cop seleccionat el que utilitzarem per realitzar el projecte, clicarem a la pestanya "actividades" on començarem a crear les activitats que es realitzaran en aquest projecte. I clicarem a "añadir una nueva actividad al proyecto" i escollirem el tipus d'activitat que voldrem realitzar, i li posarem un nom per poder començar.
Un cop li hem posat nom a l'activitat, ens apareixeran unes pestanyes, les quals les tindrem que omplir segons el que nosaltres volguem que tingui aquesta activitat (lletra, quines imatges, color, sons...).
I això o farem tantes vegades com activitats volem realitzar en el projecte.

Aquests van ser els passos que vam seguir a classe de TiC, per poder realitzar el projecte de prova.
I aquest és el resultat: Les fruites.


Un cop realitzat aquest de prova, vaig voler voler provar per el meu conte, activitats diferents i amb noves imatges, i aquest va ser el nou resultat: Els animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada