divendres, 25 de desembre de 2009

Intervenció de síntesi.

Bé, es podria dir que aquí s'acaba el treball del bloc de l'assignatura de Gestió de la informació i TIC.
Un treball molt costós, de feina continua i diària.
Personalment molt satisfeta, hem "pencat" i de valent, però crec que ha valgut la pena.

El primer dia en que ens van explicar del que constava el modul 1, crec que no vaig ser la primera ni l'única que es va endur un "ensurt". Ja el simple nom de "Gestió de la informació i TIC" ja imposa ja que no entens ben bé que vol dir i menys de que tractarà.
Ja quan més o menys entens el sentit del nom de l'assignatura és quan t'explica de que constarà i és llavors quan bé el gran ensurt. Crear un bloc i allà penjar la feina que realitzem a classe, penjar els apunts, fer valoracions, reflexions, aportar informació sobre nous temes... en aquells moment ja em vaig quedar glaçada. Portar un bloc al dia, amb tota la feina feta, amb tot. Un gran repte que crec que ha estat superat, o almenys, quasi.

Aques treball diari i continu, m'ha servit com uan agenda, per portar al feina al dia. En totes les clases aputnava el que haviem fet en un full i al arribar a casa era mirar el full i començar a fer algunes entrades, tant sigui per els activitats de TIC i apunts realitzats a classe com els apunts d'altres assignatures o activitats també. En qüestió dels apunts es podria dir que feia doble feina, perquè els feia en brut a classe, després els passava a net a mà per estudiar i per últim els penjava al bloc. Es pot dir que ha sigut molta feina, però crec que ha sigut bo per estudiar, una manera d'estudi la repetició.

També cal destacar el diari del seminari on hem estat aportant tot el que realitzàvem i el que ens aportava a cadascú en cada sessió.


Voldria destacar dues intervencions relacionades amb l'assignatura que consideris que han estat les més significatives: una ha sigut la creació d'un vídeo amb el Movie Makeri l'altre l'activitat realitzada amb el JClic.

El vídeo realitzat amb el Movie Maker pot semblar molt simple, però mai havia creat un vídeo. Sempre havia fet presentacions en Power Point. De per sí ja m'agrada molt això dels muntatges de les fotografies i a l'hora de crear una presentació posar-li una serie d'efectes.
I per què no? ara quan tingui un aniversari i per el regal se li vulgui fer un regal amb fotografies o algun vídeo, ja el faré jo!

I en el cas del Jclic ha sigut una grandíssima experiència ja que de petita m'agradaven molt aquestes activitats. I aquesta nova experiència, no de realitzar les activitats, sinó crear-les per altres infants és tota una satisfacció, almenys personalment.


Aquesta activitat ha estat tot un repte per mi... repte superat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada