dilluns, 7 de desembre del 2009

Movie Maker

Pasos a seguir per realitzar una presentació amb Movie Maker:

Un cop encès l'ordinador, a la pantalla de l'escriptori, "inicio", "todos los programas", "multimedia", "Movie Maker".
El Movie Maker és un programa que ja porta incorporat Windows. És força interessant ja que conté els tres passos més importants per realitzar un vídeo (capturar el vídeo, editar-ho, i penjar-ho).
És important, i recomanable, que abans de començar a crear el vídeo, crear una carpeta on guardem tot el que utilitzarem per realitzar aquest vídeo( ja siguin fotografies, sons, efectes...)
Un cop creada aquesta carpeta i guardada, importarem tota la informació que volem posar al vídeo, per poder treballar amb ell.
Per més facilitat, a al apart inferior del programa veiem un apartat on clicarem"mostrar escala del tiempo" i ens apareixerà unes líneas amb una franja horària i una vertical on apareixerà vídeo(transición i àudio), àudio/música, título sobrepuesto.
Tornarem a clicar "escala del tiempo" i podrem començar a crear el nostre vídeo.
Primer podem col·locar les fotografies en els requadres escaients mes grans i posteriorment aplicarem els efectes que nosaltres vulguem (a la part esquerre de la pantalla trobarem "veure transicions video" i veurem les diferents que podem utilitzar).
Un cop tenim les imatges ordenades i els efectes, introduirem el text que vulguem a cada diapositiva, que ho podrem fer a través del botó que trobem a la part esquerre "crear titulos o crèditos", i allà veurem els diferents títols que podem aplicar.
Posteriorment i per finalitzar el vídeo, aplicarem el so (si volem que en tingui), com ja tenim l'audio importat només caldrà clicar "escala de tiempo" i arrossegar el so en l'apartat d'àudio, i allargar o escorçar la llargada de la fotografia o bé el so perquè tot concordi, so i imatge.

Un cop finalitzat el projecte de vídeo, farem el tercer i últim pas. "Acabar el vídeo". I és guarda on es vulgui (ordinador, CD, web, e-mail...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada