dimarts, 22 de desembre del 2009

Seminari 22 de desembre.

Avui 22 de desembre s'han acabat les classes i això suposa que semianri també.
Encara que ja portàvem dos dies sense fer-ne tots conjuntament ja que tenim les entrevistes personals amb la Reina.
I per ser l'últim dia tots els seminaris, ens tenien preparada una sorpresa.
Ens vam reunir tots a l'Auditori on ja ens tenien preparades tota una serie de cadires en forma de cercle.
Molt ja sabien de que constava al sorpresa ja que el professor els hi havia comentat, molts ens vam aixafar la guitarra explica'n-se de constava (m'incloc) i molt encara no sabien el que era.

Una professora de la universitat, dedicada a aquest tema també professionalment, ens va explicar un "conte", poso entre cometes conte ja que no era un conte normal i corrent, sinó tot el contrari, no era el tòpic de conte de Nadal, i això va ser el que més ens va cridar l'atenció, la novetat sobre aquest tipus de contes. En realitat era una serie de contes que anaven lligats entre ells.

I amb aquesta cloenda de l'últim dia de semianri del semestre, donar les gràcies a la Reina per aquests tres mesos en que ha sigut tota una nova experiencia aquest tipus de classes. A sigut tota una nova experiencia amb la qual em pogut comentar molt i donar els nostres punts de vista, però no deixar de comentar que era una classe més, no era una simple tertúlia si és el que ens podia semblar.
Com a experiencia pròpia molt bona, que ho haig d'admetre els primers dies que vam fer seminari no li trobava gaire sentit, però conforme van anar passant els dies te n'adones que serveix per aprendre coses noves que potser a classe no les aprens, com classe més pràctica per poder parlar. A mi ma servit bastant per perdre una mica més al vergonya amb els companys, com va ser per primer cop parlar devant dels nous companys explicant un conte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada