dijous, 12 de novembre del 2009

Billy Elliot

La pel·lícula transcorre al 1.984, al nord d'Anglaterra. En Billy és un noi de 14 anys, de família minera. Viu amb el seu pare, el seu germà i la seva avia. La mare va morir feia uns anys.
Billy és un nen que practica el boxa, ja que li han imposat el seu pare, però el que a ell vertaderament li agrada és el ballet. La cosa, és que molt poca gent té ben vist que un noi practiqui ballet.
Un dia que estava a classe de boxe, les noies de ballet van tenir que assajar al mateix pavelló que els nois de boxa. En Billy no es va poder concentrar i va ser castigat a quedar-se després de classe.
Va observar com les noies feien ballet, i al final va acabar fent ballet i va deixar el boxa, sense que el seu pare ho sapiguès. Però un dia el seu pare va saber que no anava a classe de ballet, i va decidir anar-lo a veure, i va veure el que vertaderament estava fent el seu fill.
Li va prohibir, però la seva professora va insistir i va aconseguir que seguis anant. Va veure que en Billy tenia talent, i fins i tot va proposar que es presentés a unes proves per entrar a una escola de ballet.
Amb tot una serie de problemes per el mig, però al final el seu pare va fer tot el possible perquè el nen pogués fer la prova.
Li va costar fer la prova, quan va arribar al lloc fins i tot volia marxar, però quan va agafar el ritme i va passar-s'ho del que verdaderament havi anat a a fer va ballar com ell sabia.
Billy aquell dia va passar la gran prova, i es va guanyar la vida amb el ballet, va ser tot un professional del ballet.



Final de la pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada