dilluns, 9 de novembre del 2009

Les noves tecnologies a l'escola.

M'agradaria aportar unes conclusions sobre les explicacions de les meves companyes, Carla Sarto, Anna Muñoz, Mònica Gibert, Xènia Cases sobre les noves tecnologies a l'escola.

L'Anna Muñoz ens ha iniciat el tema de les noves tecnologies, amb una petita introducció de les noves tecnologies en general. Amb l'ajut d'un vídeo ha concretat més en el tema, sobre aquestes introduïdes en l'àmbit escolar, i de quina manera es va introduït actualment.

La Carla Sarto ha estat cercant informació sobre el tema i ha trobat una conferència molt interessant de Joan Majó sobre el tema. I després ens ha comentat sobre el que li ha semblat a ella del que ens ha parlat l'Anna anteriorment. I també ens ha donat el seu punt de vista.

La Mònica Gibert ens ha comentat un article relacionat amb el tema trobat a "El Periódico" del 22 de Febrer de 2.009. On ens parla dels problemes que poden causar i una solució a això, els tallers per els adults. Amb el que aprofita per comentar el treball que estan realitzant les escoles per poder-se adaptar a aquesta nova situació, tan els escoles com els pares per saber com funciona.

La Xènia Cases ens ha explicat els avantatges i els inconvenients sobre aquestes noves tecnologies a l'escola. Ens proposa com a avantatges "son un recurs d'aprenentatge digital continu per els infants, adolescents, universitaris ...". I com a inconvenient "no totes les utilitzen de la mateixa manera i això fa que sigui negatiu per a l'ensenyament dels alumnes ja que no els permet avançar al mateix ritme" entre d'altres.

I per la meva part, voldria aportar aquest vídeo on es podria resumir el pas del temps per l'educació amb unes quantes imatges.



Penjat al Youtube, per Ana Laura Rossaro, que ens fa referencia al seu bloc i allà també el podem trobar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada