diumenge, 1 de novembre del 2009

El debat

Avui a classe de gran grup de comunicació hem començat els debats. Un dels treballs de l'assignatura de comunicació.
Al meu grup, ens ha tocat les primeres, el tema ha sigut : el canvi de nom de les vacances i el canvi d'horari escolar.

A favor:
Anna Taberner
Miriam Lozano
Anna Muñoz
Roser Gonzàlez
Mònica Gibert
En contra:
Carla Sarto
Soraya Corpas
Xènia Cases
Sílvia Sánchez
Maria Rodriguez


Primer de tot vam fer una pluja d'idees de aviam quin tema podríem parlar, cadascuna vam donar el nostre tema. Quan ja totes ho vam haver dit, ens va tocar decidir quin tema ens aniria millor per debatre, vam anar descartant temas i finalment vam acabar amb aquest tema: el canvi de nom de les vacances escolars i el canvi d'horari.
Des del principi vam treballar separades, en els dos grups. Per poder trobar tant els arguments en contra com a favor. El vam posar en comú i ens vam preparar unes preguntes i unes respostes per l'¡altre grup, per en cas de quedan-se en blanc o a falte d'idees poder treure aquests temes preparats.

Per poden-se guiar en aquest tema com és el del debat l'Anna Mackay ens va facilitar un vídeo on vam poder observar com anava un debat. El vídeo era de la lliga del debat universitari entre dues universitats, la d'Alacant i la de Lleida.

Després de moltes hores de treball tan en grup de les 5, com totes juntes, va arribar el moment del debat. Vam passar totes molts nervis, sobretot en fer bé les intervencions i que tingues sentit tot el que dèiem. I si, finalment va ser així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada